Bli med å utvikle regionen saman med oss! Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for vidaregåande opplæring, fagskoleutdanning, fylkesveg og kollektivtransport, tannhelsetenester, kulturtenester og samfunns- og næringsutvikling i heile fylket. Vi er ein av dei største arbeidsgivarane i regionen. Verdigrunnlaget vårt er ein lærande organisasjon, kjenneteikna av verdiskapande samarbeid og tillit.

Hustadvika vgs - 100% vikariat i norsk

Beskrivelse

Vi ønsker

Elevene våre fortjener de beste lærerne. Vi ønsker oss deg som brenner for elevenes læring og trivsel og som liker å jobbe med ungdom i en aktiv skolehverdag. Er du en av dem?

Opplysninger om stillingen

Vi har ca 30 lærere i avdelinga for studiespesialisering. Nå trenger vi en vikar for en av våre norsklærere. Undervisninga vil bl.a. være retta mot særskilt språkopplæring for våre minoritetsspråklige elever, og den vil kunne bli på både studiespesialisering og yrkesfag.

Du finner mer informasjon om skolens tilbud på nettsida vår.

Nå inviterer vi DEG til å bli med i teamet sammen med våre dyktige og engasjerte kollegaer!

Vi søker deg som

-har undervisningskompetanse i norsk/norsk for språklige minoriteter og/eller andre fag som samfunnskunnskap og engelsk.

Vi vil også legge vekt på at du har

-god arbeidskapasitet, arbeider selvstendig, tar initiativ, er strukturert og løsningsorientert og samtidig har god relasjonskompetanse og gode samarbeidsevner

-et positivt elevsyn, høge ambisjoner på vegne av elevene og vil hjelpe dem til å utvikle talentet sitt

-god formidlingsevne, god klasseledelse og god struktur på undervisninga og trives sammen med ungdommer

-god evne til tverrfaglig samarbeid

- erfaring fra undervisning på videregående nivå

Vi tilbyr

" en utfordrende stilling i et arbeidsmiljø kjennetegnet av stor profesjonalitet og sterke fagmiljø
" god tilgang til faglige nettverk og faglig utvikling
" offentlig pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring
" lønn etter tariff

Om skolen

Skolen vår ligger i kommunesenteret Elnesvågen i vekstkommunen Hustadvika - den største landkommunen i Møre og Romsdal med godt utbygde tjenester og et variert næringsliv. Skolen ligger vakkert til ved Romsdalskysten og Atlanterhavsvegen med lett tilgang til både fjord og fjell. Avstanden til kultur-, fotball- og industribyen Molde er kort (25 minutters kjøretur).

Skolen har i underkant av 400 elevplasser med 80 ansatte og tilbyr både studiespesialisering, allmennfaglig påbygging og mange ulike yrkesfaglige utdanningsprogram som blått naturbruk, teknologi og industrifag, helse og oppvekstfag og restaurant og matfag. Vi gir også et fylkestilbud om Vg3 fagopplæring i anleggsmaskinmekanikerfaget. I tillegg har skolen egen avdeling for elever med behov for alternativ opplæring og en klasse for minoritetsspråklige elever som vil forbedre grunnskolekarakterene sine. Skolen står for kunnskap og trivsel i et miljø preget av kvalitet og likeverd. Vi er utviklingsorientert og opptatt av god kvalitet i opplæringa, ny vurderingspraksis, et godt og trygt arbeidsmiljø og å gi elevene et digitalt løft for framtida. Nå inviterer vi deg til å bli en del av laget vårt sammen med dyktige og engasjerte kolleger! Du finner en mer utfyllende beskrivelse og presentasjonsfilmer av utdanningstilbudene på nettsiden vår www.hustadvika.vgs.no eller på www.facebook.com. Se også presentasjonsfilm av skolen på youtube.

Andre opplysninger

Vi har som mål å speile mangfoldet i befolkningen. Alle med kompetanse vi etterspør er velkommen til å søke ledig stilling hos oss.

Politiattest

Den som blir ansatt må levere politiattest.

Søk
Søknadsfrist
02.10.23
Utlyst
18.09.23
Vår ref
6137
Merk søknad
Fakta
Lektor
Underv.vikar
Kontakter
 • Arne Tjelle
  Rektor
  arne.tjelle@mrfylke.no
  95419337
  +4771283701
 • Kristoffer Meringdal
  Assisterende rektor
  kristoffer.meringdal@mrfylke.no
  71283757
  +4771283757