Bli med å utvikle regionen saman med oss! Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for vidaregåande opplæring, fagskoleutdanning, fylkesveg og kollektivtransport, tannhelsetenester, kulturtenester og samfunns- og næringsutvikling i heile fylket. Vi er ein av dei største arbeidsgivarane i regionen - hos oss får du utvikle deg sjølv og kompetansen din.

Kristiansund vgs - Trafikklærer ved yrkessjåførutdanningen

Beskrivelse

Vi søker etter

En eller flere dyktige trafikklærere som kan undervise i fagområdene til skolens yrkessjåførutdanning for lærlinger og voksne.

Om stillingen

Som trafikklærer ved yrkessjåførlinjen vil dine arbeidsoppgaver være undervisning i fagområdene til skolens yrkessjåførutdanning for lærlinger og voksne hvor du blant annet vil gi elevene kompetanse i ulike typer transport av personer og varer - både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Samt hvordan transporttjenester kan utføres effektivt, sikkert, miljøvennlig og lønnsomt. Du vil bidra til at lærlinger erverver de nødvendige førerkortklassene som lærebedrift behøver, mens for ordinære søkere er det hovedsaklig førerkortklassene C, CE og D.

Vi søker deg som

Har godkjent kompetanse som trafikklærer tunge kjøretøy, og som kan bringe frem det beste i elevene, både faglig og sosialt. Du er raus og selvstendig, setter elevenes læring og læringsmiljø i sentrum og bidrar til å utvikle et skolefellesskap som bygger på felles verdier. Du er en tydelig voksenperson med godt humør og et positivt menneskesyn. Det kreves evne til samarbeid.

Videre må du:
- Være en god klasseleder
- Ha evne til etablering og opprettholdelse av struktur, regler og rutiner
- Ha evne til å sette tydelige forventninger til og motivere elevene
- Ha evne til å etablere en kultur for læring eller et fellesskap som støtter læring
- Ha evne til å danne gode relasjoner med elevene
- Være en god samarbeidspartner for kollegaer og eksterne aktører
- Ha god generell IKT- kompetanse

Relevant utdanning, undervisningserfaring og personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

- En utfordrende stilling i et arbeidsmiljø kjennetegnet av stor profesjonalitet og sterke fagmiljø
- Veiledning for nytilsatt pedagogisk personale og ledere
- God tilgang til faglige nettverk og faglig utvikling
- Offentlig pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring
- Lønn etter tariff

Om skolen

Kristiansund videregående skole ligger sentralt plassert nær Kristiansund sentrum. Skolen har ca 850 elever på videregående utdanningsprogram og gjennomfører yrkessjåførutdanning som landslinjetilbud. Skolen har også et aktivt ressurssenter som tilbyr et bredt utvalg av kurs og andre tjenester. Kristiansund videregående skole har ca 210 ansatte. Skolen har følgende utdanningsprogrammer: Kunst, design, og arkitektur, Medier og kommunikasjon, Bygg- og annleggsteknikk, Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, Elektrofag og datateknologi, Helse - og oppvekstfag, Naturbruk, Restaurant - og matfag, Salg, service og reiseliv, Teknologi - og industrifag, Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Påbygg til generell studiekompetanse. Skolen har egen avdeling for særskilt tilrettelagt opplæring. Les mer om skolen på nettsiden; https://kristiansund.vgs.no/

Andre opplysninger

Vi har som mål å speile mangfoldet i befolkningen. Alle med kompetansen vi etterspør er velkommen til å søke ledig stilling hos oss.

Politiattest

Den som blir ansatt må levere politiattest.

Søk
Søknadsfrist
12.12.21
Utlyst
25.11.21
Vår ref
5150
Merk søknad
Fakta
Lærerstilling
Underv. fast
Kontakter
  • Eirik Rodlie
    Avdelingsleder, Yrkessjåførutdanningen
    eirik.rodlie@mrfylke.no
    +4790853121
    +4771284056